Poppenkast Korvera

Poppenkast Korvera boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Poppentheaters. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Poppenkast Korvera.

  • 4 x 20 minuten : € 750,00
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-602140

De poppenspeler weet de kinderen te boeien door ze mee te nemen naar een doldwaze wereld vol verrassende wendingen...de wereld van Jan Klaassen.

De lotgevallen van Jan Klaassen en Katrijn spreken bij jong en oud tot de verbeelding. Korvera herinnert zich nog de verhalen die zijn vader hem ooit vertelde en verwerkte deze in een voorstelling waarin zowel oude als eigentijdse verhalen worden verteld. 

Desgewenstverwerkt Korvera een door u geformuleerde boodschap in zijn voorstelling.

Thema's als 'verjaardagsfeest', 'pesten', 'preventie' of 'verandering' kunnen bijv. op speelse wijze aan de orde worden gebracht. 

Korvera heeft ook een buikspreekact, die als onderdeel van de show zeer tot de verbeelding spreekt. De eigenwijze pop denkt dat hij alles beter weet maar al gauw blijkt de werkelijkheid anders. Laat u verrassen door deze dolkomische act.

Specificaties van Poppenkast Korvera

  • Decor: Inclusief
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor Poppenkast Korvera?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Poppenkast Korvera kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Poppentheaters.nl

Het online boekingskantoor van Poppentheaters en Poppenkastvoorstellingen. Wij selecteren het beste aanbod Poppentheaters. Boek direct online.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574.

Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Poppenteaters.nl de specialist in Poppenkastvoorstellingen.

 

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact