Poppentheater - Fritsie

Poppentheater - Fritsie boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Poppentheaters. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Poppentheater - Fritsie.

  • 2 x 20 minuten, binnen 1 uur. : € 595,00 (incl. 100 km reiskosten)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-602140

Poppentheater voor jong & oud!

Fritsie Duikelaar is een gepassioneerde en getalenteerde poppenkasttheaterartiest die al vele jaren jong en oud vermaakt met zijn unieke en levendige voorstellingen. Fritsie Duikelaar staat bekend om zijn unieke stijl van poppenkasttheater. Hij combineert traditionele poppenkasttechnieken met moderne elementen en creëert zo een frisse en eigentijdse benadering van deze eeuwenoude kunstvorm. Zijn voorstellingen zijn vaak gebaseerd op klassieke sprookjes en volksverhalen, maar hij voegt er altijd zijn eigen creatieve draai aan toe, waardoor ze fris en origineel aanvoelen.

Interactieve poppenkast nodig?

Fritsie's poppenkasttheater is interactief en betrekt het publiek actief bij de voorstelling. Hij moedigt de kinderen aan om mee te doen, vragen te stellen en zelfs op het podium te komen om de poppen te helpen bij hun avonturen. Dit zorgt voor een levendige en dynamische sfeer tijdens zijn voorstellingen, waarin de kinderen volop kunnen genieten en meeleven met de avonturen van de poppen.

Poppenkast voor koningsdag of andere activiteiten!

Fritsie heeft een uitgebreid repertoire van voorstellingen die geschikt zijn voor verschillende leeftijdsgroepen, van peuters tot oudere kinderen en zelfs volwassenen. Hij heeft opgetreden op diverse podia, variërend van theaters en scholen tot festivals en evenementen, en heeft een grote schare trouwe fans opgebouwd met zijn charmante en meeslepende poppenkastvoorstellingen.

Deze act is ook langer dan 1 uur te boeken, meer meerdere voorstelling in bepaalde tijdsbestek, bel voor de mogelijkheden!

Boeking of een optie plaatsen voor Poppentheater - Fritsie?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Poppentheater - Fritsie kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Poppentheaters.nl

Het online boekingskantoor van Poppentheaters en Poppenkastvoorstellingen. Wij selecteren het beste aanbod Poppentheaters. Boek direct online.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574.

Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Poppenteaters.nl de specialist in Poppenkastvoorstellingen.

 

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact