Zingende Pinguïns

Zingende Pinguïns boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Mobiele Poppentheaters. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Zingende Pinguïns.

  • 4 x 30 min. binnen 4 uur : € 1095,00
  • Reiskosten: € 0,55 per km vanaf Dodewaard (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-602140

Deze muzikale vrienden zingen de pegels van het dak! In interactieve en vrolijke minishows zingen ze de leukste kersthits afgewisseld met grappige sketches. De komische benadering maakt deze act een geliefde pubiekstrekker voor jong en oud.

Een muzikale kerstact vol hilariteit

De pinguïns komen tot leven dankzij de twee poppenspelers. Gekleed in prachtige kostuums nemen deze twee reizende pinquins je mee op een muzikaal avontuur over de wereld. Van het Spaanse Feliz Navidad tot Mariah Carey in Amerika: deze pinguïns zijn overal geweest. 

Tijdens hun lange reis naar dit kerstevenement hebben pinguïns Pim & Wim van alles meegemaakt. Vanaf hun ijzige uitvalsbasis vertellen ze grappige anekdotes en zingen ze de leukste kersthits in tien minuten durende minishows. De act is gemakkelijk te verplaatsen dankzij de mobiele accu speaker die in de mand verstopt zit. Voor de visboer kan deze act een uitdaging zijn! ;-) Een hoogwaardige act en een echte publiekstrekker.

 

Specificaties van Zingende Pinguïns

  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,55 per km vanaf Dodewaard (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor Zingende Pinguïns?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Zingende Pinguïns kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Poppentheaters.nl

Het online boekingskantoor van Poppentheaters en Poppenkastvoorstellingen. Wij selecteren het beste aanbod Poppentheaters. Boek direct online.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574.

Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Poppenteaters.nl de specialist in Poppenkastvoorstellingen.

 

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact